Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Fortrydelsesret

RETURNERING:

De har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når De handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag De har modtaget Deres vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

De skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at De ønsker at fortryde Deres køb. Meddelelsen skal gives til info@jemtex.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I Deres meddelelse skal De gøre os tydeligt opmærksom på, at De ønsker at udnytte Deres fortrydelsesret.

De kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Levering af træ- og laminatgulve sker i lukkede pakker, som først må brydes ved monteringen. Åbne pakker tages ikke retur.

Emballagen til VELUX gardiner betegnes som en del af varen og derved skal varen sendes retur i original emballage, hvis De vil være sikker på at få hele købsbeløbet retur i tilfælde af fortrydelse.

De skal sende Deres ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, De har meddelt os, at De ønsker at fortryde Deres køb. De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. De bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle markiser og gulve.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 800,00 DKK.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

VARENS STAND, NÅR DE SENDER DEN RETUR:

De hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – De kan prøve varen på samme måde, som hvis De prøvede den i en fysisk butik, men De må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at De ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Hvis De fortryder Deres køb, får De det beløb De har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som De hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis De benytter Deres fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre De inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis De fortryder købet, skal varen sendes til:

JEMTEX gardiner
Ulstrupvej 12
Valsgård
9500 Hobro

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

De har hos www.jemtex.dk 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Derudover kan De finde varer med ekstra garanti, hvilket vil være nævnt ved varen. Garantien gælder kun såfremt varen bliver benyttet til normal brug, og er monteret efter monteringsvejledningen. Ved forkert betjening eller vold mod varen bortfalder garantien.

Reklamation af fejl eller mangler bedes ske til JEMTEX.dk på service tlf.: 70 70 23 70 eller pr. e-mail på adressen: info@jemtex.dk.

Er reklamationen berettiget refunderer vi Deres (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale Deres fragtomkostninger

Varen sendes til:

JEMTEX gardiner
Ulstrupvej 12
Valsgård
9500 Hobro

Når De returnerer varen, bedes De beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PRISGARANTI:

Som kunde hos www.jemtex.dk kan De være sikker på at købe Deres produkter til markedets laveste priser. www.jemtex.dk har 100% prisgaranti på alle varer.

Har De købt varer hos www.jemtex.dk, og ser samme varer annonceret til lavere pris i en anden forretning i Danmark, inden for 14 dage efter Deres bestilling, refunderer vi differencen. De skal blot fremsende dokumentation herfor.

PERSONDATAPOLITIK:

For at De kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af Deres personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til Dem.

Personoplysningerne registreres hos Jemtex Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.jemtex.dk er Direktør Henrik Møller Andersen.

Deres oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Deres navn og e-mail viderregives til Trustpilot til brug for anmeldelser af vores service.

Som registreret hos JEMTEX.dk har De altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. De har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om Dem. Disse rettigheder har De efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@jemtex.dk

KLAGEADGANG:

Hvis De vil klage over Deres køb, skal De rette henvendelse til Henrik Møller Andersen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan De indgive en klage til naevneneshus.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

JEMTEX.dk er e-mærket, og De kan derfor vælge at benytte Dem af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når De har handlet på en e-mærket webshop er De desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.  

Er De forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan De klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret (14.01.2020)

ERHVERVSKØB:

FORTRYDELSESRETTEN ER IKKE GÆLDENDE FOR ERHVERVSDRIVENDE PÅ SPECIEL FREMSTILLEDE VARER.
Dog ydes der forsat 2 års reklamationsret istedet for lovgivende 1 år.