Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Markiser

Markiser & markedsparasoller

Markisen skærmer for solen og lader dig nyde terrassen, selvom det småregner. Hos JEMTEX finder du dekorative markiser og markedsparasoller til ethvert behov. Vælg mellem manuelle markiser, kassettemarkiser eller markiser med motor i flere kvaliteter og typer. Vi tilbyder naturligvis også en markise i standardmål til dig, der ønsker en prisbillig løsning. Søger du en markise i høj kvalitet og med 5 års garanti, kan du vælge en af vore markiser produceret efter mål.

Kig dig omkring på siden, se vores store udvalg af markiser og bestil din nye markise allerede i dag. God fornøjelse! 

Markiser efter mål
Markiser til tagvinduer
Markedsparasol
 

  
Markiser til gode priser

Skal du have din første markise, kan det være en god idé at starte med en af vores billige markiser med drejestang. Så behøver du ikke at bruge tid på at undersøge de mange valgmuligheder, vi tilbyder i vores onlineshop. Du kan netop nu købe en markise fra kr. 1.399,- og så vente med at investere i en dyrere markise i højere kvalitet, til du er helt sikker på, hvad du har brug for. Derved kan du teste dit behov for en markise og få et indblik i de funktionelle forskelle.

En markise i topkvalitet kan nemt koste 10 gange så meget som vores billige modeller, og så er det rart at kende sine behov og vælge det helt rigtige. De billige markiser leveres med vægbeslag, men uden skruer/bolte. Monteringsvejledning medfølger altid. Bestil markiser i dag og få hurtig levering!

Markiser med motor og styring efter sol/vind

Er du til komfort? Overvej en markise med motor og fuldautomatik. En markise, der automatisk kører ud, når solen bryder frem og på samme vis kører ind ved vindstød. Markisen installeres enkelt og nemt!

Generelt anbefaler vi, at du aldrig forlader dit hjem med markisen i udkørt tilstand. Dette behøver du ikke at tænke på, hvis du køber markiser med motor og vindkontrol. Ved gentagne kraftige vindstød kører markisen automatisk ind, og du er helt fri for bekymringer, når du eksempelvis sidder i din bil på vej til supermarkedet.

Du kan supplere motoren med solstyring, der automatisk kører markisen ud, når solen atter bryder frem.

Ovenlysvinduer

Hos JEMTEX kan vi tilbyde originale markiser fra VELUX, FAKRO og ROTO. Markiser skærmer for solen og reducerer varmeindfaldet med op til 90%. Indefra er markisen gennemsigtig, så du kan nyde udsigten, selvom markisen er nede.
 

Markedsparasoller

Vi fører en enkelt serie af markedsparasoller med træstok og læderforstærkning. Markedsparasollerne kan leveres med eller uden tilt af parasoldugen. Du finder vores markedsparasoller i varesortimentet herover. Bestil i dag og glæd dig til at nyde den danske sommer!

Vi tilbyder også: