Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

VELUX

VELUX gardin

Et VELUX gardin fuldender dit ovenlysvindue og gør det nemt for dig at regulere lyset og varmen – hele dagen, hele året. Du kan holde varmen og insekterne ude på lune sommerdage, mørklægge soveværelset om natten eller i stuen, når I skal se en god film. Du kan få energigardiner, der mørklægger og isolerer på samme tid. Vi har VELUX gardiner, der passer lige til dit hjem og din stil.

Se de mange muligheder med et VELUX gardin, som du kan købe i vores onlineshop. God fornøjelse!

VELUX mørklægningsgardiner
VELUX trinløs rullegardiner
VELUX rullegardiner med holdekroge
VELUX energigardin
VELUX plisségardiner
VELUX persienner
VELUX markiser
VELUX insektnet
VELUX kuppelvinduer
VELUX kombiner og spar
VELUX tilbehør


VELUX gardiner, persienner & markiser

Hvilke gardiner skal du vælge? Har du brug for mørklægning eller vil du bare dæmpe det skarpe sollys med et VELUX rullegardin? Her kan du hurtigt danne dig et overblik over VELUX gardiner og blive inspireret.

 

VELUX mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner fra VELUX er perfekt til børne- og soveværelser. De holder alt lys ude, når I har brug for en middagslur, en god nats søvn i de lyse sommernætter – eller hvis du vil skabe biografstemning i stuen. En særlig aluminiumsbelægning på bagsiden af mørklægningsgardinet sikrer dig et godt indeklima ved både at reflektere sommervarmen og vinterkulden. VELUX mørklægningsgardiner forbedrer vinduets isoleringsevne med op til 33%. 

Du kan vælge imellem 40 farver, hvor selv det hvide gardin er 100% lystæt. Du kan eventuelt kombinere et mørklægningsgardin med fx. et plisségardin og få endnu flere muligheder for at matche din stil. Monteringen behøver du ikke at bekymre dig om. Den kan klares på få minutter.

VELUX rullegardin

Rullegardiner fra VELUX dæmper lyset i din bolig. Rullegardiner er en klassisk løsning, der skærmer for solen og samtidig slipper et naturligt lys ind.

VELUX gardiner fås i mange farver, så du kan finde dit match, uanset om du er til det minimalistiske eller romantiske. Rullegardinerne sidder i et skinnesystem uden friktion og de kan nemt monteres på få minutter. Når dine nye rullegardiner først er kommet på plads, forbedrer de vinduets isoleringsevne med op til 27%.
 

VELUX plisségardiner

Plisségardiner fra VELUX giver et blødt lys. Gardinet er “flyvende” og kan placeres hvor som helst i vinduet. Vælg fx. et gardin med enkelt plissédug, der forbedrer vinduets isoleringsevne med op til 18%. Alternativt kan du vælge et energigardin, der med sin dobbelte plissédug forbedrer vinduets isoleringsevne med op til hele 34%.
 

VELUX persienner

Med persienner fra VELUX kan du regulere lyset i bestemte retninger. Persienner er for mange en meget praktisk og enkel løsning. Den elegante gribeliste benyttes til at køre gardinet op og ned, imens en genial skyder justerer lamellernes vinkel. Det friktionsløse skinnesystem holder persiennen på plads, og alt i alt forbedres vinduets isoleringsevne med op til 27%. Et VELUX gardin som persienne har et stilrent udseende uden synlige huller i lamellerne.

VELUX markiser

Markiser fra VELUX fanger solen. En VELUX markise er ret effektiv, da den blokerer 90% af solens stråler, før de rammer ruden. Netdugen er transparent, så du er sikret frit udsyn, selvom markisen er nede. Kort fortalt beskytter en markise fra VELUX effektivt mod varmen uden at mørklægge. Markisen monteres indefra på blot 10 minutter, og vinduet bevarer naturligvis sin almindelige funktionsdygtighed.
 

VELUX insektnet

Et insektnet fra VELUX betjenes manuelt og passer til alle VELUX vinduer. Kombiner insektnettet med både rulleskodder og VELUX gardiner. Du får en 100% tæt montering, der spærrer vejen effektivt for selv de mindste insekter. Det elegante magasin gemmer insektnettet af vejen, når det ikke er i brug. Den stærke netdug er i transparent materiale, som er nemt at rengøre med en fugtig klud. Glæd dig ydermere til nem betjening ved hjælp af det friktionsløse skinnesystem.

Vi tilbyder også: