Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Persienner

Persienner

Persienner er en klassisk løsning, der sikrer dig kontrol over lysindfaldet i rummet. Hos os finder du både aluminiumspersienner og træpersienner samt tilbehør. Vi har et stort udvalg og tilbyder ligeledes persienner efter mål, så du kan finde den løsning, der passer perfekt til dig og dit hjem.
Bemærk: Vi giver 5 års garanti på vores persienner, så du er sikret den bedste kvalitet.

Herunder kan du klikke dig videre og finde information om de persienner, som du gerne vil vide mere om.
Bestil online, når du har fundet de persienner, du ønsker leveret. God fornøjelse!

Persienner
Træpersienner
Tilbehør til persienner

Persienner efter mål

Persienner er et helt klassisk valg, som signalerer stil og enkle linjer. Med en persienne er der mulighed for individuel tilpasning og de egner sig til både nye og gamle huse. En persienne er med sin fleksibilitet og nemme betjening en utroligt populær afskærmning mod solen.

De vandrette lameller er helt unikke til at styre lyset, da du blot drejer lamellerne efter solen. Med persienner får du lyset ind i rummet og kan samtidig se ud. Derfor er en persienne et fint valg til både store og små vinduer, og de kan også leveres i trekantede og skrå udgaver, der alt sammen er med til at gøre det til en fleksibel løsning.

Parkeringshøjde for 25 mm aluminiums persienner

I skemaet nedenfor kan du se, hvor meget en persienne fylder i vinduet, når den er kørt helt op.

Parkeringshøjde for persienner

 

Levering og montering

Vores persienner bliver leveret med stærke snore til betjening, så du nemt kan trække persiennerne op og ned. Køber du en persienne i aluminium, har du mulighed for at vælge side for både drejestang og betjeningssnor. De kan godt sidde i samme side. Alle persiennerne leveres med skruer og beslag til væg eller loft – klar til opsætning. 

Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til dine nye persienner.

Vedligehold og rengøring

Alle vores persienner er vedligeholdelsesfrie, så du slipper for at efterbehandle og smøre. De skal blot rengøres med en fugtig klud eller persiennebørste.

Se også vores:

-          Mørklægningsgardiner

-          Lamelgardiner

-          Træpersienner

-          Plisségardiner