Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

FAKRO

FAKRO gardiner, markser og persienner

Vi tilbyder det samlede, originale FAKRO tilbehørsprogram direkte fra fabrikken, så du er sikker på, at de passer til dine ovenlysvinduer og at kvaliteten er i orden. Det originale FAKRO tilbehør til dine ovenlysvinduer kombinerer høj kvalitet, elegant design og enkel montering med lang levetid. Der findes et væld af farvemuligheder, stile og typer indenfor tilbehør, som sikrer, at ethvert behov kan dækkes. Tilbehøret er tilpasset FAKRO ovenlysvinduerne så de matcher og dermed både er lette at montere og benytte, samt giver den effekt man søger i det enkelte produkt. FAKRO yder 3 års fuld garanti på gardiner og solafskærmning. Leveringstiden er ca. 18-22 hverdage (produceres efter ordre)

FAKRO mørklægningsgardiner
FAKRO komfort rullegardiner
FAKRO mørklægningsgardiner - Fladtagsvindue
FAKRO dobbelt plissegardiner
FAKRO plissegardiner
FAKRO persienner
FAKRO markiser
FAKRO insektnet - fluenet
FAKRO tilbehør

Kombiner et FAKRO mørklægningsgardin og et FAKRO insektnet

Få det optimale ude af dit FAKRO vindue med et mørklægningsgardin og et insektnet. Mørklægningsgardinet kontrollere lysindfaldet og reducerer varmen med sin aluminiumsbelagte bagside. FAKRO insektnettet monteres uden på karmen, således vinduet kan være åbent når insektnettet er trukket ned.

Tilbehøret til ovenlysvinduer gør det muligt, at forene funktionalitet og æstetik. Det brede udvalg af tilbehør forøger komforten og brugsværdien. Med et bredt udvalg af tilbehør har man mulighed for at kontrollere lysindfaldet og reducere varmetabet og derved spare på energien.

Det udvendige tilbehør giver, på en let og effektiv måde, mulighed for at styre lys og sol i rummet.