Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Trægulve

Trægulve

Ønsker du trægulve i særligt høj kvalitet? Se vores store udvalg af flotte og slidstærke trægulve fra JUNCKERS, BOEN parket og Timber Top. Bemærk, at alle vores trægulve er færdigbehandlet med enten lak eller olie og derfor klar til brug med det samme. Er du i tvivl om, hvilket trægulv du skal vælge, kan du med fordel lade dig inspirere via kategorierne herunder. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Find hjemmets nye trægulve her på siden og se frem til høj kvalitet og hurtig levering. God fornøjelse! 

14mm lamelparket
14mm lamelplank
22mm lamelparket
22mm lamelplank
14mm JUNCKERS massiv parket
20,5mm JUNCKERS massive planker
22mm JUNCKERS massiv parket
Tilbehør til trægulve

Ægte håndværk med JUNCKERS massive trægulve

De 100% massive trægulve omfatter et bredt udvalg af ask, merbau, ahorn, eg, jatoba og den helt unikke pressetørrede bøg. Vælg mellem nuancer fra det helt lyse til mørkebrun. JUNKERS massive trægulve har de smukkeste åretegninger og er særdeles stabile og holdbare i mange år fremover.

Køber du JUNKERS trægulve, får du kvalitet, der ikke er til at tage fejl af!

De fleste af træsorterne fås både som parketgulve og plankegulve. Med plankegulve har du mulighed for at skabe næsten erhvert design og visuelt udtryk, du ønsker, og samtidig nyde et trægulv af uovertruffen kvalitet og funktionalitet.

JUNCKERS er kendt for ægthed. Ægte natur og ægte håndværk. Et af naturens mest eksklusive materialer – velvalgt og klar til lægning. Gulve fra JUNCKERS er et stykke nænsomt forarbejdet natur. Derfor er de alle massive; ren natur hele vejen igennem. Det giver hjemmet atmosfære, hvilket er det bedste udgangspunkt for et livslangt og slidstærkt trægulv. Bestil trægulve fra JUNCKERS i dag! Leveringstiden på netop JUNCKERS trægulve er omkring 5 hverdage. 

Trægulve fra BOEN og Timber Top

Hos JEMTEX har vi desuden gode tilbud på trægulve fra BOEN og Timber Top. Bestil alt lige fra lamelparket til lamelplanker i mange forskellige træsorter med enten matlak, silke matlak eller hvidpigmenteret matlak. Disse populære trægulve har enten 3,6 eller 6,0 mm slidlag. Trægulvene med 21/23 mm kan monteres på strøer, og dem med 14 mm monteres som svømmende trægulv. Bestil dine trægulve fra BOEN eller Timber Top og få hurtig levering.

Beskyt de nye trægulve mod ridser og slid

Der er meget, du kan gøre for at undgå ridser eller slitage på dit nye trægulv. Du kan eksempelvis lægge en måtte, hvis gulvet er nylagt i husets indgangspartier. Under stole, borde og møbler kan du nemt og hurtigt montere filtdupper eller lægge tæpper, så du undgår ridser, og under kontorstole lægges blot en køreplade.
 

Sådan rengøres lakerede trægulve

Til den daglige rengøring kan du anvende en kost, støvsuger eller svaber/gulvklud. Benytter du en svaber eller en gulvklud skal du sikre, at den er hårdt opvredet.

Hvordan lægger du dit nye gulv?

Først skal du rengøre undergulvet og kontrollere, med et afretterbræt, at gulvet er plant. Gulvet er plant, hvis det er +/- 2 mm målt over 2 meters længde.

Overholder gulvet ikke disse krav, bruger du en selvnivellerende spartelmasse på betongulve, hvorimod træundergulve afslibes til plan. Husk at betongulvet skal være tørt, før du går i gang med at lægge pladerne. Vigtigt: Hvis gulvet påmonteres ujævnt undergulv, kan garantien helt eller delvist bortfalde.

Hvis der forefindes gulvvarme, skal denne være slukket under monteringen og tændes gradvist over et par dage. Bemærk: Maksimum overfladetemperatur på 27 grader.

Det anbefales, at træet ligger til afklimatisering i rummet, hvor det skal monteres, minimum 24 timer inden monteringen; uden at være pakket op.

Rummets temperatur bør ikke være under 18°. Luftfugtigheden skal ligge mellem 30-60%.