Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Tæpper

Tæpper fra JEMTEX

Svært ved at vælge tæpper? Der findet et utal af både flotte og praktiske tæppe muligheder – men hvilke passer til netop dit hjem? Vores udvalg af tæpper er hovedsagligt fra danske tæppeproducenter, og de populære væg til væg tæpper samt tæppefliser er alle indeklimamærket. Herunder finder du vores tæppesortiment inddelt efter tæppets praktiske funktion. Alt du skal overveje er, om du ønsker et tæppe med ekstra komfort, et der er let rengørlig eller måske et der er særligt slidstærkt.

Bestil dit nye tæppe online og få gratis tæppeprøver tilsendt med postenGod fornøjelse!

væg-væg tæpper
Tæppefliser
Løse tæpper

Tæpper og boligstil

Vores store udvalg af væg til væg tæpper, tæppefliser og løse tæpper giver dig et væld af indretningsmuligheder, som alle der vægter et optimalt indeklima højt. Vores sortiment af sisaltæpper byder på god kvalitet og flere nuancer. Denne tæppetype produceres af fibre fra bladene på Agave-planten.

Skab fornyelse med flotte væg til væg tæpper eller placer et afpasset tæppe under stuebordet og find inspiration til ny og spændende boligindretning. Når du vælger dit nye tæppe, skal det være med tanke på boligmiljø og indeklima. Gå efter indeklimamærket, når du er på udkig. Så er du sikret et godt boligmiljø!

Prioriter dit indeklima

Det gør vi! Vores store udvalg giver dig et væld af indretningsmuligheder, som alle der vægter et optimalt indeklima højt. Vælg mellem syntetiske typer lavet af Polypropylen, Polyamid eller Marquesa og uldtæpper af 100% ren ny uld fra New Zealand. Sidstnævnte er fra det anerkendte mærke Woolmark.

Væg til væg tæpper

Ønsker du detaljer om vores udvalg af væg til væg tæpper, finder du herunder relevante informationer om materialer og egenskaber:

Uldtæpper

Hos JEMTEX tilbyder vi uldtæpper, som alle er af 100% ren ny uld fra New Zealand. De fleste af vores uldtæpper er af mærket Woolmark, som er et af de mest anerkendte uldmærker, du kan få. De har et naturligt fedtindhold af lanolin, hvilket betyder, at de afviser både pletter og snavs.

Sisaltæpper

Et sisaltæppe er et såkaldt naturtæppe med fibre fra Agave-planten. Ønsker du et særligt slidfast tæppe, er dette en af de mest slidstærke løsninger til boligen. Sisaltæpper er herfor yderst velegnet i gangarealer og på trapper. Igennem de sidste år er det alligevel blevet populært at have sisaltæpper i både stuer og værelser. Det er også muligt at bestille et afpasset sisaltæppe, der passer til sofabordets størrelse. Hos JEMTEX skærer vi tæppet ud efter dine eksakte mål og afslutter kanten med en overlockning(kantsyning) eller med et 5 cm kantbånd i enten bomuld eller kunstlæder.

Tæppefliser

I kategorien ovenfor finder du vores store udvalg af flotte tæppefliser fra Heuga. Vælg tæppefliser, hvis du ønsker kreativitet i dit hjem og søger muligheden for at realisere dine helt egne boligdrømme. Tæppefliser er også enormt praktiske. Skulle det ske, at du får en plet på tæppet, er det ikke værre, end at du altid bare kan skifte den enkelte flise.

BEMÆRK: Tæppefliserne monteres med fixlim eller TacTiles. Dette kan du læse mere om eller se en film om under de enkelte produkter.

Syntetiske tæpper

Disse laves af mange forskellige typer af fibre. De mest almindelige fibre er Polypropylen, Polyamid og Marquesa.

Tæpper af Polypropylen er populære til værelser da de er særdeles prisbillige og har 5 års EASY-CLEAN garanti. Marquesa er et unikt stue- og værelsestæppe med hele 10 års plet-, slid- og falmningsgaranti. Marquesa er også det eneste tæppe, hvorpå du må bruge en blanding med 50% klorin og 50% vand for nemt at fjerne genstridige pletter fra eksempelvis rødvin. Polyamidtæpper er utrolig stærke og letrengørlige, hvilket gør dem ideelle til erhvervsbrug i virksomheder og i butikker.

BEMÆRK: Tæppefliserne monteres med fixlim eller TacTiles. Dette kan du læse mere om eller se en film om under de enkelte produkter.

Kontakt os 

Har du spørgsmål til vores tæpper, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@jemtex.dk eller tlf.: 70 70 23 70.

Vi tilbyder også: