Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkTæpper

Tæpper

Svært ved at vælge tæpper? Der findet et utal af både flotte og praktiske tæpper – men hvilke passer til netop dit hjem? Vores udvalg af tæpper er hovedsagligt fra danske tæppeproducenter, og de populære væg til væg tæpper samt tæppefliser er alle indeklimamærket. Herunder finder du vores tæppesortiment inddelt efter tæppets praktiske funktion. Alt du skal overveje er, om du ønsker et tæppe med ekstra komfort, et der er let rengørlig eller måske et der er særligt slidstærkt.

Bestil dit nye tæppe online og få gratis tæppeprøver tilsendt med postenGod fornøjelse!

væg-væg tæpper
Tæppefliser
Løse tæpper

Prioriter dit indeklima

Det gør vi! Vores store udvalg af væg til væg tæpper, tæppefliser og løse tæpper giver dig et væld af indretningsmuligheder, som alle vægter optimal indeklima højt. Vælg mellem syntetiske tæpper lavet af Polypropylen, Polyamid eller Marquesa og uldtæpper af 100% ren ny uld fra New Zealand. Sidstnævnte er af det anerkendte mærke Woolmark. Vores sortiment af sisaltæpper byder på god kvalitet og flere nuancer. Disse tæpper produceres af fibre fra bladene på Agave-planten.

Tæpper og boligstil

Nye tæpper kan gøre en stor forskel i dit hjem. Skab fornyelse med flotte væg til væg tæpper eller placer et afpasset tæppe under stuebordet og find inspiration til ny og spændende boligindretning. Når du vælger dit nye tæppe, skal det være med tanke på boligmiljø og indeklima. Gå efter indeklimamærket, når du er på udkig efter væg til væg tæpper og tæppefliser. Så er du sikret et godt boligmiljø! 
 

Væg til væg tæpper

Ønsker du detaljer om vores udvalg af væg til væg tæpper, finder du herunder relevante informationer om materialer og egenskaber:

Syntetiske tæpper
Disse tæpper laves af mange forskellige typer af fibre. De mest almindelige fibre er Polypropylen, Polyamid og Marquesa.

Tæpper af Polypropylen er populære som værelsestæpper, de er særdeles prisbillige og har 5 års EASY-CLEAN garanti. Marquesa er et unikt stue- og værelsestæppe med hele 10 års plet-, slid- og falmningsgaranti. Marquesa er også det eneste tæppe, hvorpå du må bruge en blanding med 50% klorin og 50% vand for nemt at fjerne genstridige pletter fra eksempelvis rødvin. Polyamid-tæpper er utrolig stærke og letrengørlige, hvilket gør dem ideelle til erhvervsbrug i virksomheder og i butikker.

Uldtæpper
Hos JEMTEX tilbyder vi uldtæpper, som alle er af 100% ren ny uld fra New Zealand. De fleste af vores uldtæpper er af mærket Woolmark, som er et af de mest anerkendte uldmærker, du kan få, når du køber væg til væg tæpper. Uldtæpperne har et naturligt fedtindhold af lanolin, hvilket betyder, at det afviser både pletter og snavs. 

Sisaltæpper
Et sisaltæppe er et såkaldt naturtæppe med fibre fra Agave-planten. Ønsker du et særligt slidfast tæppe, er dette en af de mest slidstærke løsninger til boligen. Sisaltæpper er herfor yderst velegnet i gangarealer og på trapper. Igennem de sidste år er det alligevel blevet populært at have sisaltæpper i både stuer og værelser. Det er også muligt at bestille et afpasset sisaltæppe, der passer til sofabordets størrelse. Hos JEMTEX skærer vi tæppet ud efter dine eksakte mål og afslutter kanten med en overlockning(kantsyning) eller med et 5 cm kantbånd i enten bomuld eller kunstlæder.

Tæppefliser
I kategorien ovenfor finder du vores store udvalg af flotte tæppefliser fra Heuga. Vælg tæppefliser, hvis du ønsker kreativitet i dit hjem og søger muligheden for at realisere dine helt egne boligdrømme. Tæppefliser er også enormt praktiske. Skulle det ske, at du får en plet på tæppet, er det ikke værre, end at du altid bare kan skifte den enkelte flise.

BEMÆRK: Tæppefliserne monteres med fixlim eller TacTiles. Dette kan du læse mere om eller se en film om under de enkelte produkter.
 

Har du spørgsmål til vores tæpper, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@jemtex.dk eller tlf.: 70 70 23 70.