Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Gardiner

Gardiner efter mål hos JEMTEX

Gardiner - danner rammerne for jeres hjem

Hos JEMTEX har vi et stort udvalg af gardiner, der kan sætte præg på de forskellige rum i jeres hjem. Vi forhandler gardiner efter mål i god kvalitet og med høj funktionalitet.

Vi tilbyder både det elegante gardin, og dekorative løsninger uanset hvad I vægter højst. Vi har varianter, der er lette at trække for og fra, og de, der er lette at rengøre. Vi står klar til at vejlede jer til den helt rigtige løsning uanset hvilke rum I mangler de rette gardiner til.

Vi forhandler også originale Velux og Fakro produkter. Måske er det lige det gardin I leder efter.

De mange gardintyper er inddelt i naturlige kategorier, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik og lade dig inspirere, før du køber. God fornøjelse!

Rullegardiner
Mørklægnings gardiner
Plisségardiner
Lamelgardiner
Foldegardiner
Færdigsyede gardiner
VELUX gardiner
FAKRO gardiner
Tilbehør til gardiner

Gardiner, der passer til hvert rum

Gardiner kan have mange funktioner alt efter hvilket rum de skal være i og solens placering i forhold rummet. I nogle rum kan det være essensielt at lukke alt sollys ude, hvorimod i andre rum skal gardinerne blot være med til at skabe en hjemmelig atmosfære i rummet.

I hvert af jeres rum skal gardinerne tilpasses jeres behov hvadenten det er aftensolen, der står lige ind på jeres fjernsyn så I i blot kan se fedtede fingre og støv eller om der er behov for mørklægningsgardiner søndag morgen når solen står lidt op før I gør.

Det kan også være at børneværelset trænger til et frisk pust? Vi tilbyder rullegardiner, hvor I har mulighed for at få jeres eget tryk på.

Gardiner efter mål

Hos JEMTEX tilbyder vi et stort udvalg af gardiner efter mål. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så I kan få de gardiner, der passer lige netop til jeres hjem. 

Vi har de senere år erfaret at vinduer i mange huse og lejligheder sjældent er samme størrelse. For nogle betyder det ikke så meget om gardinet er 1cm for småt, hvorimod hos andre skal det passe præcist. Derfor giver vi dig mulighed for at få gardiner efter mål hos JEMTEX.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag hvis I overvejer at få nogle nye gardiner og evt. gardiner efter mål. Der findes mange forskellige typer af vinduer og det kan være en udfordring at finde lige netop de gardiner, der passer bedst til vinduet og rummet. Vi deler altid gerne ud af vores mange års erfaring i branchen, så I kan finde det helt rigtige gardin.

Vi kan kontaktes på 70 70 23 70.

Se vores:

-          Rullegardiner

-          Mørklægningsgardiner

-          Lamelgardiner