Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Gardinbussen

Bestil gardinbus - helt gratis!

Hos JEMTEX har vi en landsdækkende gardinbus. Den gør det let for både os og dig at udvælge de helt rigtige løsninger når det kommer til gardiner. Gardinbussen kører ud forbi dit hjem og på den måde kan vi få de rigtige mål. Derudover har vi selvføgelig vareprøver med, så I kan se hvilke type gardiner, der passer ind I jeres hjem. Vi oplever at det er lettere for vores kunder at beslutte hvilke gardiner de ønsker, når de ser det i deres eget hjem via gardinbussen.

Hos JEMTEX er vi specialister inden for området, og kan vejlede jer til den rigtig løsning alt efter hvilke rum I ønsker nye gardiner i og hvad der skal tages højde for i forhold til solopgang og solnedgang. Vi vejleder gerne i forhold til om hvor meget sollys der ville være fordelagtigt at lukke ude i forhold til rummets funktion og placeringen af vinduet.

Gardinbussen og tæppebussen

JEMTEX tilbyder både gardinbus og tæppebus, hvad enten i overvejer nye tæpper, væg til væg tæpper eller tæppefliser. Derudover tilbyder vi gratis opmåling, og står klar til at vejlede og rådgive jer til den bedst mulige løsning når det gælder tæpper og gardiner.

Gratis og uforpligende gardinbus

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at få besøg af gardinbussen.

RING PÅ 70 70 23 70 OG BOOK EN GARDINBUS

Du kan også sende en mail til: info@jemtex.dk

JEMTEX.dk tilbyder en lang række forskellige services, som kan hjælpe dig eller din virksomhed med at opnå det perfekte og optimale resultat for indretningen. Bl.a. tilbyder vi GRATIS OPMÅLING


Gardinbus - Få gratis besøg af vores gardinbus


Landsdækkende gardinbus service

Så uanset hvor i landet du bor, så kan vi hjælpe dig. Her finder du en række af de byer som vi dagligt kommer i: København, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg, Amager, Valby, Hellerup, Lyngby, Bagsværd, Nærum, Holte, Smørum, Glostrup, Herlev, Ballerup, Tårnby, Ishøj, Greve, Køge, Solrød, Roskilde, Helsingør, Farum, Værløse, Birkerød, Rungsted, Holbæk, Ringsted, Sorø, Slagelse, Næstved, Korsør, Nyborg, Svendborg, Odense, Fåborg, Kerteminde, Middelfart, Vejle, Hobro, Horsens, Kolding, Århus, Randers, Aalborg, Skanderborg, Herning, Skive og mange andre steder.

Bestil gardinbus eller tæppebussen - Vi tilbyder, blandt andet:

Rullegardiner
Mørklægningsgardiner
Lamelgardiner
Plissegardiner
Persienner
Markiser