Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gulve & gardinerVELUX rullegardin

VELUX rullegardin giver med sine rene linjer et enkelt udtryk. Rullegardiner tillader lidt lysindfald og forhindrer samtidig indkig. De er derfor et godt valg, når du vil dæmpe lyset og samtidig beskytte boligens privatsfære. Det kraftige stof er lavet af en smudsafvisende polyester og fås i en lang række spændende farver og mønstre, så du nemt kan matche stil og farver i dit hjem.

Vælg mellem vores VELUX rullegardin i trinløs model eller med holdekroge. Det trinløse VELUX rullegardin betjenes via et skinnesystem, som du kan justere præcist efter dit behov. Du kan få vores trinløse VELUX rullegardin med el-betjening og med mørklægningsgardiner. El-betjening og mørklægning er ikke muligt ved valg af et VELUX rullegardin med holdekroge. Se de to modeller her.
God fornøjelse med dit køb.

VELUX trinløs rullegardin
VELUX rullegardin med holdekroge

Montering af VELUX rullegardin

Det patenterede VELUX Pick&Click gør monteringen hurtig og enkel takket være præmonterede beslag. Uanset om du har store eller små, nye eller gamle VELUX ovenlysvinduer i dit hjem, vil du altid kunne finde et originalt VELUX rullegardin der passer perfekt. 

Kombiner dit VELUX rullegardin med insektnet

Ønsker du lysindfald og at holde nysgerrige blikke og irriterende insekter ude? Så skal du vælge at kombinere VELUX trinløse rullegardin med et VELUX insektnet. Insektnettet består af en netdug, der bremser insekterne. Netdugen er transparent, så du samtidig kan nyde udsigten og stadig få en stor mængde dagslys ind.

Kontrollér temperaturen året rundt

Et VELUX ovenlysvindue påvirker din boligs indeklima hele året rundt.

I vinterhalvåret udnytter ovenlysvinduet solens energi og fungerer som en gratis varmekilde i din bolig. Rul det indvendige VELUX rullegardin ned, når mørket falder på. Det hjælper med til at isolere ovenlysvinduet og holder på den opsparede varme i nattetimerne.

Om sommeren kan du begrænse ovenlysvinduets varmende effekt ved at kombinere dit VELUX rullegardin med en udvendig VELUX markise. Markisen bremser solens stråler og reducerer dermed varmen med op til 90 %. Markisens dug er transparent og bevarer din udsigt. Du kan nemt montere og betjene markisen indefra.

Mørklægning

Sommeren er også de lyse nætters årstid, hvilket godt kan genere nattesøvnen. Et indvendigt gardin med mørklægningseffekt hjælper dig med at holde solen ude helt til den lyse morgen.