Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkRullegardin

Rullegardin med 5 års garanti

Rullegardinet er en klassiker, der sikrer dig en funktionel og flot gardinløsning. Et rullegardin passer til næsten alle vinduer, og med vores brede sortiment har du mulighed for at vælge blandt mange farver og mønstre. Vælg for eksempel et traditionelt lyst rullegardin eller måske et mere farverigt og muntert gardin. Er du i tvivl om farvevalg eller kvalitet, er du meget velkommen til at bestille en gratis vareprøve.

Du kan få dit rullegardin syet efter mål. Så er du sikker på, at det passer perfekt til dit hjem. 

5 års garanti
Da vi kun tilbyder gardiner af højeste kvalitet giver vi dig 5 års garanti på dit rullegardin. 

 

Rullegardiner


Rullegardin med kædetræk eller fjeder

Et rullegardin med kædetræk eller fjeder er til dig, der søger en enkel gardinløsning. Du kan vælge mellem ensfarvede gardiner i et bredt udvalg af farver, eller et rullegardin i et transparent stof, hvis du ønsker lys og udkig mens du skærmer for solens stråler. Eller vælg et rullegardin med mørklægning til soveværelset og tv-stuen, hvor det er rart at kunne lukke alt lys ude.

 

Facette rullegardin

Vores facette rullegardin har et innovativt design, hvor et dobbelt lag stof skifter stribevis mellem et farvet og et gennemsigtigt lag. Stoffets vandrette linjer giver et smagfuldt og eksklusivt udtryk i din boligindretning og tillader udsyn mens det samtidig afskærmer rummet for lys og indkig. Rullegardinet kan fås i mange farver og betjenes med kædetræk, som du selv placerer i højre eller venstre side.