Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkPlissegardin

Plissegardin

Vælg et plissegardin, hvis du søger en let og elegant gardinløsning. Hos Jemtex har vi det klassiske plissegardin eller et flyvende plissegardin, der fleksibelt kan køre op og ned i vinduet. Husk at vælge et plissegardin med snorebetjening, hvis du ikke selv kan nå vinduets top.

Plissegardiner med mørklægningseffekt er en populær løsning til soveværelser og tv-stue. Hos Jemtex kan vi desuden levere dit plissegardin med en belægning, der reflekterer sollys og varme, hvilket forbedrer indeklimaet i dit hjem. Denne belægning kan både fås til almindelige plissegardiner samt mørklægningsgardiner.

 

plissegardiner

 

Plissegardin med betjeningssnor

Plissegardinet med betjeningssnor er en billig løsning, der er egnet til vinduer, hvor du ikke selv kan nå toppen.

 

Plissegardin uden betjeningssnor

Hvis du ikke ønsker betjeningssnore, kan du i stedet vælge vores enkle og elegante løsning med et betjeningsgreb på bundlisten. Husk kun at vælge et plissegardin uden snorebetjening, hvis du selv kan nå vinduets top.

 

Flyvende plissegardin

Et flyvende plissegardin kan du frit placere i vinduet, så det passer dig og dit behov for solafskærmning. Vi fører markedets bredeste flyvende plissegardiner med en bredde på op til hele170 cm.  Det flyvende plissegardin fås med og uden snor til betjening. Kan du nå til vinduets top kan du vælge et flyvende plissegardin uden betjeningssnor.

 

Plissegardin til tagvinduer

Ønsker du plissegardiner til dine tagvinduer er det en mulighed med vores Plafond plissegardin. Gardinet er spændt på wire, så de holder sig strakte i skrå vinduer. Den mest populære løsning er at betjene gardinerne med en betjeningsstang, som du kan bestille under tilbehør.