Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Træpersienner

Træpersienner

Træpersienner i standardmål eller efter mål

Hos JEMTEX tildbyder vi træpersienner i specialmål, som passer lige netop til vinduerne i jeres hjem. Til trods for vores store udvalg af standardstørrelser,så tilpasser vi også træpersiennerne efter mål, således de passer perfekt i dit vindue.

Husk, at du altid kan bestille gratis vareprøve på træpersiennerne og derved være sikker på farven. Vi giver 5 års garanti på vores persienner i træ. Leveringstiden er optil ca. 7 hverdage. Træpersienner skaber en unik og hyggelig atmosfære, samtidig er det en stabil og elegant løsning til boligen. Derudover er vores persienner lette at rengøre og vedligeholde.

Træpersienner
Træpersienner efter mål

Træpersienner skaber hygge

Træpersienner er en god måde at skærme for sollyset samtidig med at de skaber en hyggelig atmosfære. De er dekorative og passer ind i mange forskellige hjem og sommerhuse. Vores persienner er produceret i høj kvalitet og sikrer jer en god løsning til enten at skabe lidt privatliv i hjemmet eller solafskærme mange år ud i fremtiden.

Den økonomiske standard løsning

Hos JEMTEX tilbyder vi også i standardstørrelser. Vi tilbyder seks forskellige farver træpersienner, og 39 forskellige størrelser, samt både 27 & 50 mm. persienner af træ - ja, mulighederne er mange. Træpersienner skaber atmosfære og med seks forskellige farver og med forskellige lamelbredde er der rig mulighed for at finde en løsning der passer til netop dit hjem.

Opmåling og montering

Oplysninger vedr. opmåling, montering og detajler af træpersiennerne finder du ved selve produktet. Ønsker du yderligere svar på nogle spørgsmål omkring vores træpersienner, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@jemtex.dk eller tlf.: 70 70 23 70.

Se også vores: