Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Liftgardiner giver hyggelig stemning

Liftgardiner – også kaldet foldegardiner – giver en hyggelig og romantisk stemning i hjemmet. Vi har et stort udvalg af farvede, neutrale eller mønstrede stoffer, og du kan bestille gardinerne i netop den størrelse, der passer dine behov. Med liftgardiner er mulighederne mange, og du kan altså være sikker på at få dine gardiner, præcis som du ønsker dem – uanset om du vil matche farverne i dit hjem eller lade farvene stå i kontrast.

Vi har transparante liftgardiner, der bevarer udsynet gennem vinduet, liftgardiner med motiver til børneværelset eller som mørklægningsgardiner til soveværelse og tv-stue. Vælg mellem liftgardiner med velcrosystem, liftgardiner med kædetræk eller en prisvenlig model med betjeningssnor. Snore og kæder kan placeres i begge side af vinduet. Det er op til dig. Se hele udvalget af liftgardinerne her.God fornøjelse!

Liftgardiner med snortræk
Liftgardiner med kædetræk
Liftgardin med snortræk - "Sy-selv"
Liftgardin med kædetræk "sy-selv"
Tilbehør til foldegardiner

Liftgardiner til netop dine behov

Hos Jemtex kan du bestille dine liftgardiner ned til den præcise centimeter. Du kan også vælge at købe dit eget gardinstof og sy dine gardiner selv. Så kan du nøjes med at købe liftsystemet. Køber du stof med over 40 % bomuld anbefaler vi, at du bestiller med krympelæg. 

Køber du dit gardinstof hos os leverer vi liftgardiner, der passer præcis til dine mål. Gardinerne har påsyede løkkebånd, der gør dem lette at montere og tage ned igen ved vask. Vores gardiner kan vaskes ved 30 grader, men vi anbefaler dog rensning. 

Parkeringshøjde

Skemaet viser, hvor meget dit liftgardin fylder, når gardinet er trukket op. Parkeringshøjde for liftgardiner.

Parkeringshøjde for foldegardiner


Husk altid at læse vores opmålings- og monteringsvejledning til liftgardiner.