Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkLamelgardin

Lamelgardin

Vælg et lamelgardin, hvis du ønsker en elegant løsning. Med sit lette udtryk passer lamelgardinet især til store vinduer, hvor andre gardiner kan blive for dominerende. Gardinet bliver leveret med stærke betjeningssnore, så du kan trække det til siden, og en kædesnor til at dreje lamellerne. Har du store vinduer kan du vælge et lamelgardin med fjernbetjening.

 

Lamelgardiner

 

Lamelgardin til mørklægning

Få en god nattesøvn eller lav stuen om til hjemmebiograf. Med vores lamelgardiner med mørklægning kan du lukke helt af for lyset. Vælg mellem flere bredde lameller og mange forskellige farver i mørklægningsgardiner.

 

Transparent lamelgardin

Et transparent lamelgardin er optimalt, når du ønsker at skærme for solens skarpe lys. Du kan se gennem stoffet, men det forhindrer samtidig størstedelen af indkig fra naboer og forbipasserende, når du ønsker at være privat. Vælg mellem gardiner med smalle, almindelige eller brede lameller. Er du i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os for en god og saglig rådgivning.

 

Lamelgardin til dig med brændeovn

Har du brændeovn eller pejs er et flammehæmmende lamelgardin, kan tåle en tur i vaskemaskinen, den optimale løsning. Vi har flere gardiner, der tåler maskinvask ved 30 grader – se efter beskrivelsen ”vaskbar”, når du bestiller.

 

Lamelgardin til vinduer, der går op i en spids

Har du trekantede vinduer, vinduer med skrå overliste, en halvbue eller karnapvinduer kan vi sagtens hjælpe dig. Vi skal blot have de præcise mål hele vejen rundt om vinduet. Så får du et smukt lamelgardin, der er syet efter dine mål og derfor passer præcist til dine vinduer.

 

Ring til os på 7070 2370 og få vejledning om dine muligheder. Eller send os en mail på info@jemtex.dk.