Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkRullegardiner

Rullegardiner efter mål

Med en klassiker som rullegardinet er du sikker på en flot og funktionel gardinløsning. Rullegardiner passer til de fleste vinduer og med vores store udvalg i farver og mønstre, har du rig mulighed for en spændende indretning. Vi skræddersyer rullegardinerne efter mål, så de passer præcis til dine vinduer. Derved får du det absolut bedste resultat. Husk, at du altid har mulighed for at få en gratis farveprøve, før du bestiller.

Vores rullegardiner er produceret  efter den højeste standard, og vi giver dig derfor 5 års garanti. Du kan læse mere om vores rullegardiner nederst på siden eller via kategorierne herunder. God fornøjelse med dit indkøb!

Rullegardiner med kædetræk
Rullegardiner med fjeder
Duo Rollers
Mørklægningsgardin med kassette og sidelister
Mørklægningsgardin med LOGO eller FOTO tryk
Rullegardin med LOGO eller FOTO tryk
Tilbehør til rullegardiner

Rullegardiner med muligheder

Ønsker du solafskærmning eller mørklægning, et frisk farvepift eller dæmpede nuancer? Ja, mulighederne er mange. Vores rullegardiner findes i et utal af farver og mønstre; også når du ønsker mørklægning. Du kan eksempelvis vælge screen rullegardiner, der med sit gennemsigtige stof beskytter kunst, møbler og udsmykning mod at falme, mens du bevarer udsynet.
 

Facettegardin og Duo Rollers

To nye tiltag inden for rullegardiner! De nye Duo Rollers gør dit hjem unikt ved hver lysstråle, der rammer dit vindue. Rullegardinets stof består af to lag, stribevis over hinanden – den ene stribe gennemsigtig, den anden uigennemsigtig. Du bestemmer selv lysets indfaldsvinkel ved at bevæge de to striber i forhold til hinanden. Facettegardin forbinder personlig stil med elegance og kan tilføre din boligindretning et eksklusivt udtryk.

Fakta

Breddemålet skal altid angives inklusiv beslag; altså på det bredeste sted ved beslagene. Vi leverer derefter stofbredden lidt mindre. Rullegardinerne leveres altid færdigsyet efter dine mål og inklusiv beslag og skruer – lige til at sætte op.

Du kan frit vælge side for betjening med kædetræk, eller du kan vælge den "gammeldags" betjening med fjeder. Vores rullegardiner med kædetræk leveres med kædestoppere, der forhindrer rullegardinet i at rulle af røret.


Til info: Vores rullegardiner kan rengøres med en fugtig klud.

Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til rullegardiner.

Har du brug for yderligere information vedrørende vores rullegardiner, er du altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.