Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Rullegardiner

Rullegardiner

Med en klassiker som rullegardinet er du sikker på en flot og funktionel gardinløsning. Rullegardiner passer til de fleste vinduer og med vores store udvalg i farver og mønstre, har du rig mulighed for en spændende indretning.Derudover er vores gardiner lette at rengøre, da de tåler en fugtig klud.

Vores rullegardiner er produceret  efter den højeste standard, og vi giver dig derfor 5 års garanti. Du kan læse mere om vores rullegardiner nederst på siden eller via kategorierne herunder. God fornøjelse med dit indkøb!

Rullegardiner med kædetræk
Rullegardiner med fjeder
Duo Rollers
Mørklægningsgardin med kassette og sidelister
Mørklægningsgardin med LOGO eller FOTO tryk
Rullegardin med LOGO eller FOTO tryk
Tilbehør til rullegardiner

Rullegardiner efter mål

Vi skræddersyer rullegardiner efter mål, så de passer præcis til dine vinduer. Derved får du det absolut bedste resultat. Husk, at du altid har mulighed for at få en gratis farveprøve, før du bestiller. Vores rullegardiner efter mål er produceret  efter den højeste standard, og vi giver dig derfor 5 års garanti.

Rullegardiner i mange varianter

Ønsker du solafskærmning, mørklægningsgardiner, Velux gardin, et frisk farvepift eller dæmpede nuancer? Ja, mulighederne er mange. De findes i et utal af farver og mønstre; også når du ønsker mørklægning. Du kan eksempelvis vælge screen rullegardiner, der med sit gennemsigtige stof beskytter.

Facettegardin og Duo Rollers

De nye Duo Rollers gør dit hjem unikt ved hver lysstråle, der rammer dit vindue. Rullegardinets stof består af to lag, stribevis over hinanden – den ene stribe gennemsigtig, den anden uigennemsigtig. Du bestemmer selv lysets indfaldsvinkel ved at bevæge de to striber i forhold til hinanden. Facettegardin forbinder personlig stil med elegance og kan tilføre din boligindretning et eksklusivt udtryk.

Bestilling

Breddemålet skal altid angives inklusiv beslag; altså på det bredeste sted ved beslagene. Vi leverer derefter stofbredden lidt mindre. Rullegardinerne leveres altid færdigsyet efter dine mål og inklusiv beslag og skruer – lige til at sætte op. Du kan frit vælge side for betjening med kædetræk, eller du kan vælge den "gammeldags" betjening med fjeder. Vores rullegardiner efter mål med kædetræk leveres med kædestoppere, der forhindrer rullegardinet i at rulle af røret.

Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til rullegardiner.

Har du brug for yderligere information, er du altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Se også vores:

-          Mørklægningsgardiner

-          Lamelgardiner

-          Træpersienner

-          Plisségardiner