Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Plisségardiner

Plisségardiner

Vi tilbyder en verden af plisségardiner til store og små vinduer. Plisségardiner har den store fordel, at de kan tilpasses næsten enhver form og facon – uanset om dine vinduer er skrå, lige, trekantede eller runde. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller i mere end 100 farver. Plisségardinerne er bygget op omkring kvalitet samt moderne design på alle detajlerne, og derfor giver vi 5 års garanti på alle vores plisségardiner.

Bemærk: Vi tilbyder flyvende plisségardiner op til 150 cm. i bredden, hvilket er det største på markedet og dette endda med den mindste parkeringshøjde. Lad dig inspirere af kategorierne herunder og bestil dine nye plisségardiner med det samme. God fornøjelse! 

Plisségardiner med betjeningssnor
Flyvende plisségardiner - Up&down
Flyvende plisségardiner med betjeningssnor - up&down
Cordless plisségardiner - helt uden snore
Plafond plisségardiner
Tilbehør til plisségardiner

Hvilket plisségardin skal jeg vælge ?

Det er vigtigt at overveje, hvilken type plisségardin du skal have, så du får et gardin, der både passer til dine vinduer og til dit reelle solafskærmningsbehov. Plisségardiner med almindelig betjeningssnor er ikke bare det billigste, men også særdeles velegnet til vinduer, hvor du ikke kan nå op til toppen af vinduet.

Det flyvende plisségardin kan placeres hvor som helst i vinduet. Det leveres med og uden betjeningssnor. Vælger du et gardin uden betjeningssnor er det vigtigt, at du kan nå hele vinduets højde.

Du kan også få Plafond plisségardiner, der passer til loftvinduer - skrå som vandrette. De er spændt ud på wire, så de ikke buer ned på midten. De betjenes oftest med en betjeningsstang.

Stof og kvalitet

Vores kollektioner indeholder stoffer, som spænder lige fra total mørklægning til mindre skærmning. Desuden fører vi perforerede stoffer, hvor du kan se ud gennem stoffet.

Mange af vores gardinstoffer til plisségardiner har en belægning på bagsiden, som reflekterer solens varme og forbedrer indeklimaet i rummet. Du kan desuden vælge gardinstoffer med en reflekterende belægning, som stopper UV-bestrålingen, der ellers kan blege og ødelægger stuens møbler og tæpper.

Du har måske set de gamle sølvfarvede belægninger med reflektion, som giver gardinstoffet en grålig undertone. Dette problem får du ikke i dag, idet den reflekterende belægning næsten er usynlig. Når du ser vinduerne udefra, ser du altså samme farve gardin som indefra, og du slipper for, at dine plisségardiner får en uklædelig grå undertone.

Plisségardiner efter mål

Hos JEMTEX kan vi tilbyde plisségardiner efter mål. Vi har skræddersyede løsninger, så I kan få gardinerne, der passer til lige netop jeres hjem.
Plisségardiner efter mål er en dekorativ og elegant løsning til boligen, og kan fås i mange forskellige farver og med forskellige udtryk.

Parkeringshøjde

I skemaet herunder kan du se, hvor meget dit plisségardin kommer til at fylde i vinduet, når det er kørt helt op.

Parkeringshøjde for plisségardiner


Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til dine nye plisségardiner.

 

Se også vores: