Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkPlisségardiner

Plissegardiner

Vi tilbyder en verden af plissegardiner til store og små vinduer. Plissegardiner har den store fordel, at de kan tilpasses næsten enhver form og facon – uanset om dine vinduer er skrå, lige, trekantede eller runde. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller i mere end 100 farver. Plissegardinerne er bygget op omkring kvalitet samt moderne design på alle detajlerne, og derfor giver vi 5 års garanti på alle vores plissegardiner.

Bemærk: Vi tilbyder "flyvende" plissegardiner op til 150 cm. i bredden, hvilket er det største på markedet og dette endda med den mindste parkeringshøjde. Lad dig inspirere af kategorierne herunder og bestil dine nye plissegardiner med det samme. God fornøjelse! 

Plissegardiner med betjeningssnor
Flyvende plissegardiner - Up&down
Flyvende plissegardiner med betjeningssnor - up&down
Cordless plissegardiner - helt uden snore
Plafond plissegardiner
Tilbehør til plissegardiner

Hvilket plissegardin skal jeg vælge ?

Det er vigtigt at overveje, hvilken type plissegardin du skal have, så du får et gardin, der både passer til dine vinduer og til dit reelle solafskærmningsbehov. Plissegardiner med almindelig betjeningssnor er ikke bare det billigste, men også særdeles velegnet til vinduer, hvor du ikke kan nå op til toppen af vinduet.

Det flyvende plissegardin kan placeres hvor som helst i vinduet. Det leveres med og uden betjeningssnor. Vælger du et gardin uden betjeningssnor er det vigtigt, at du kan nå hele vinduets højde.

Du kan også få Plafond plissegardiner, der passer til loftvinduer - skrå som vandrette. De er spændt ud på wire, så de ikke buer ned på midten. De betjenes oftest med en betjeningsstang.

Stof og kvalitet

Vores kollektioner indeholder stoffer, som spænder lige fra total mørklægning til mindre skærmning. Desuden fører vi perforerede stoffer, hvor du kan se ud gennem stoffet.

Mange af vores gardinstoffer har en belægning på bagsiden, som reflekterer solens varme og forbedrer indeklimaet i rummet. Du kan desuden vælge gardinstoffer med en reflekterende belægning, som stopper UV-bestrålingen, der ellers kan blege og ødelægger stuens møbler og tæpper.

Du har måske set de gamle sølvfarvede belægninger med reflektion, som giver gardinstoffet en grålig undertone. Dette problem får du ikke i dag, idet den reflekterende belægning næsten er usynlig. Når du ser vinduerne udefra, ser du altså samme farve gardin som indefra, og du slipper for, at dine gardiner får en uklædelig grå undertone.

Parkeringshøjde

I skemaet herunder kan du se, hvor meget dit plissegardin kommer til at fylde i vinduet, når det er kørt helt op.

Parkeringshøjde for plissegardiner


Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til dine nye plissegardiner.

 

Se også vores: