Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkFoldegardiner

Foldegardiner skaber stemning

Smukke, romantiske og elegante er nogle af de ord, som binder sig til foldegardiner. Lægger du vægt på en hyggelig og dekorativ indretning, er foldegardiner måske en løsning for dig. Vi tilbyder foldegardiner med det traditionelle velcrosystem, foldegardiner med moderne kassettelift med kædetræk, eller du kan vælge en lidt billigere udgave med betjeningssnor. Vi kan sågar levere udvalgte foldegardiner med motor og fjernbetjening, hvis du ønsker det.

Vælg frit mellem alle vores teksttyper. Vi har både transparente, tætvævede og mønstrede foldegardiner samt foldegardiner med mørklægning eller sjove motiver. Det store udvalg og de varierede systemtyper gør dine muligheder uanede. Se vores udvalg af foldegardiner herunder. God fornøjelse!

Foldegardiner med snortræk
Foldegardiner med kædetræk
Liftgardin med snortræk - "Sy-selv"
Liftgardin med kædetræk "sy-selv"
Tilbehør til foldegardiner

Dekorative foldegardiner

Du kan bestille foldegardiner for hver hele centimeter. Gardinet kan fås med eller uden krympelæg. Vi anbefaler krympelæg, hvis der er mere end 40% bomuld i stoffet. Du er også velkommen til at købe gardinstof og sy gardinet selv. Så behøver du kun selve liftsystemet fra os. Du bestemmer – kun fantasien sætter grænser! 

Foldegardinerne leveres altid fædig på dine mål, så de passer perfekt til dine vinduer. Vi leverer gardinerne med beslag, så de er lige til at sætte op. Beslag og system er skjult bag stoffet.

Du kan selv vælge, i hvilken side af vinduet du ønsker kædetræk eller snoretræk.

Løkkebåndet er påsyet. Det sikrer, at du let kan montere gardinet og få det ned igen. Desuden kan det påsyede løkkebånd ikke falde af i vask. Alle vores foldegardiner er vaskbare ved 30°; dog anbefaler vi rens.

Parkeringshøjde

I dette skema kan du se, hvor meget dit foldegardin kommer til at fylde i vinduet, når det er trukket helt op.

Parkeringshøjde for foldegardiner


Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til foldegardiner.