Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Foldegardiner

Foldegardiner & Liftgardiner

Smukke, romantiske og elegante er nogle af de ord, som binder sig til foldegardiner, også kaldet liftgardiner. Lægger du vægt på en hyggelig og dekorativ indretning, er lidtgardiner måske en løsning for dig. Vi tilbyder foldegardiner med det traditionelle velcrosystem, med moderne kassettelift, med kædetræk, eller du kan vælge en lidt billigere udgave med betjeningssnor. Vi kan sågar levere udvalgte foldegardiner med motor og fjernbetjening, hvis du ønsker det.

Vælg frit mellem alle vores teksttyper. Vi har både transparente, tætvævede og mønstrede samt mørklægningsgardiner eller sjove motiver. Det store udvalg og de varierede systemtyper gør dine muligheder uanede. Se vores udvalg af liftgardiner herunder. God fornøjelse!

Foldegardiner med snortræk
Foldegardiner med kædetræk
Liftgardin med snortræk - "Sy-selv"
Liftgardin med kædetræk "sy-selv"
Tilbehør til foldegardiner

Dekorative foldegardiner

Du kan bestille foldegardiner for hver hele centimeter. Gardinet kan fås med eller uden krympelæg. Vi anbefaler krympelæg, hvis der er mere end 40% bomuld i stoffet. Du er også velkommen til at købe gardinstof og sy gardinet selv. Så behøver du kun selve liftsystemet fra os. Du bestemmer – kun fantasien sætter grænser!

Foldegardinerne leveres altid færdige på dine mål, så de passer perfekt til dine vinduer. Vi leverer gardinerne med beslag, så de er lige til at sætte op. Beslag og system er skjult bag stoffet.

Du kan selv vælge, i hvilken side af vinduet du ønsker kædetræk eller snoretræk.

Løkkebåndet er påsyet. Det sikrer, at du let kan montere gardinet og få det ned igen. Desuden kan det påsyede løkkebånd ikke falde af i vask. Alle vores foldegardiner er vaskbare ved 30°; dog anbefaler vi rens.

Liftgardiner med snortræk eller kædetræk

Hos JEMTEX tilbyder vi liftgardiner både med snortræk og med kædetræk. Ved snortræk tilbyder vi et "Sy-selv-system” med en komplet pakning. Pakken indeholder: Alu profil i toppen med velcro, snorøjer, snorlås, bundvægt, snor, ringe, transparent påstrygningsbånd, beslag, skruer/rawplugs, amle- og monteringsvejledning.

Den samme ”sy-selv” løsnning tilbyder vi også til kædetræk til dine liftgardiner. Denne pakke indeholder: kassetteprofil med velcro, firkantetsaksel, kædemekanisme, endeløs kæde, snorrulleholder, snorrulle, løkkebånd til påstrygning, bundvægt, snor, ringe, beslag, skruer og samle- og monteringsvejledning

Parkeringshøjde

I dette skema kan du se, hvor meget dit foldegardin kommer til at fylde i vinduet, når det er trukket helt op.

Parkeringshøjde for foldegardiner


Husk altid at læse opmålings- og monteringsvejledningen til foldegardiner.

Skulle I have spørgsmål i forhold til hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov kan I altid tage kontakt.

Vi tilbyder også: