Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Færdigsyede gardiner

Færdigsyede gardiner

Færdigsyede gardiner med stropper, bindestropper og kovserringe, samt med eller uden tryk på - ja, mulighederne er mange. Hos Jemtex finder du et bredt udvalg af gardiner færdigsyet til perfektion, som vil kunne passe ind i ethvert hjem. Du finder bl.a. færdigsyede gardiner med digitaltryk, ensfarvede og mønstret. Vi giver 2 års garanti på vores færdigsyede gardiner og gardiner efter mål. Leveringstiden er op til 8 hverdage.

Færdigsyede gardiner med digitaltryk
Færdigsyede gardiner - ensfarvet
Færdigsyede gardiner - mønstret

Færdigsyede gardiner med stropper, bindestropper eller kovserringe

Færdigsyede gardiner giver en unik atmosfære til din bolig, og de er samtidig en let men effektiv måde at opdatere hjemmet og give det et nyt udtryk. Samtidig er det både en dekorativ og elegant samt praktisk løsning til boligen. Med mange forskellige farver og med forskellige udtryk er der rig mulighed for at finde en gardinlængde, der passer til netop dit hjem. Ønsker du yderligere svar på nogle spørgsmål omkring vores færdigsyede gardiner er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Ud over vores udvalg af færdigsyede gardiner finder du hos Jemtex også et bredt udvalg af andre gardintyper, herunder plissegardiner, rullegardiner, foldegardiner, lamelgardiner med mere. Træpersienner leveres efter mål eller i standardstørrelser.