Kundeservice tlf.: 70 70 23 70 (man-fredag 9.00-17.00)

Go´ til gardiner - og meget mere...! Skriv til os: info@jemtex.dkGardin

Gardin – vælg mellem vores mange varianter

Står du og skal købe nyt gardin, kan det være vanskeligt at vælge. Her kan du få overblik og se de mange valgmuligheder.

Vi har et stort udvalg til billige priser, så du kan finde et gardin, der passer til dine behov og din smag – uanset om du leder efter blomstrede mørklægningsgardiner, elegante fjernbetjente lamelgardiner, rullegardiner med nye designtiltag eller noget helt fjerde.


 


Rullegardiner

Med rullegardiner får du en klassisk løsning med mange muligheder, farver og udtryk. Vælg for eksempel et facettegardin, der består af et gennemsigtigt og et ugennemsigtigt lag stribevis over hinanden. Et screen rullegardin, der har gennemsigtigt stof men alligevel beskytter møbler og kunst mod solens stråler. Eller måske et gardin med kædetræk og transparent stof så du kan fornemme udsigten selvom gardinet er trukket ned.

 

Mørklægningsgardiner

Med et mørklægningsgardin kan du lukke alt generende gadelys og sollys ude og få en bedre nattesøvn. Ønsker du biografstemning hjemme i stuen er et gardin med mørklægningseffekt også det optimale valg. Vi har et stort udvalg. Du kan for eksempel vælge den klassiske løsning med et rullegardin, men vi har også plissegardiner, foldegardiner, persienner og lamelgardiner med mørklægningseffekt.

 

Plissegardiner

Plisségardinet er egnet til både store og små vinduer, og det er især et godt valg, hvis du skal bruge et gardin til skrå, trekantede eller runde vinduer. Søger du mønstrede gardiner, er plisségardiner ikke det rette for dig.

JEMTEX har et stort udvalg af plisségardiner med almindelig betjeningssnor, som du placerer i højre eller venstre side af vinduet. Du kan også vælge en elegant løsning uden synlige snore. Sidder vinduet så højt, at du ikke kan nå det, er det muligt at betjene dit gardin med en betjeningsstang, som du finder under tilbehør.

 

Lamelgardiner

Lamelgardinet tilfører stilfulde, lodrette linjer til dit hjem og er især velegnet til større vinduer, hvor andre gardiner kan blive for dominerende. Gardinet giver et rent og roligt udtryk, der både er populært i private hjem og hos virksomheder. Du kan nemt kontrollere lysindfald og indkig ved at dreje lamellerne. Vil du skærme for solen men stadig bevare din udsigt kan du vælge et gardin med transparente lameller.

 

Foldegardiner

Foldegardiner et er godt valg til dig, der søger et gardin i romantisk stil. Vælg et klassisk gardin med velcro eller et gardin med det nye kassettelift. Vi kan desuden tilbyde foldegardiner med fjernbetjent motor. Vi har et bredt udvalg af systemtyper, så du kan finde et gardin, der passer til din stil. Bemærk at alle vore foldegardiner kan vaskes ved 30 grader.

 

Gardin til ovenlysvinduer

Vi tilbyder et stort udvalg af gardiner til ovenlysvinduer fra Velux, Roto og Fakro. Vælg mellem insektnet, markiser, persienner, plisségardiner, rullegardiner og gardiner med mørklægningseffekt.